Budapesti játékboltunk

Címünk:
1067 Budapest
Teréz körút 33.

Nyitva tartásunk:
Hétfő-Péntek: 10:00-19:00
Szombat: 10:00-16:00

Országos kiszállítás

Kiszállítás

- 1-2 munkanapos
kiszállítási idő

- Szállítás 990 Ft-tól

- 10.000 Ft feletti rendelés esetén INGYEN szállítunk!

A részletekért kattints ide!

TOP termékeink

Lájkolj minket Facebookon!

Országosan 1-2 munkanapos szállítási idő és 10.000 Ft felett INGYENES kiszállítás!

Történetünk

Szia!

???? Evelin vagyok, 29 éves magyar mikrovállalkozó, aki egy állat / plüssállat fanatikus.
2016-ban elhatároztam, hogy nyitok egy olyan játékboltot és webshopot, ahol az alpakától kezdve, a kutyuson, macin át egészen a vidráig az összes plüssállatfajt beszerzem, hogy mindenkinek meglehessen a kis kedvence plüss formában is, hisz régen én is mindig nagyon örültem, amikor az aktuális kedvenc plüss mesehősömmel vagy a kedvenc plüssállatommal alhattam együtt! ????

Az állatos tematika ötletét a 2 Yorki kutyusomnak köszönhetem: Lilinek és Lolának ????2016-ban nyitottam meg először az Állatos Ajándékboltomat és webáruházamat egy 40 nm-es kis üzletben a Ferenc körúton, de sajnos a rengeteg kiadás miatt nem hozta a várt eredményt, így webáruházzá kellett átalakuljak, költségcsökkentés céljából.
 
A megrendelőimtől rengeteg köszönő e-mailt és hívást kaptam az évek alatt, hogy szebbek a plüssfigurák élőben, mint a képeken. Ez motivált és adott erőt, hogy folytassam az álmomat és legyen egy játékbolt is a webshop mellett, hogy személyesen is megnézhessék, megtapogathassák a Vásárlóim a plüssöket, ajándékokat.
Ezúton is nagyon szépen köszönöm nekik a támogatást! ⭐


2019. novemberében sikerült újra visszanyitni a játékboltot, de ezúttal egy 100 nm-es üzlethelyiségben, nagy árukészlettel a Budapesten található Teréz körút 33-ban (az Oktogon és Nyugati pályaudvar között), így ha erre jársz, akkor bármelyik hétköznap 10 és 19, vagy szombaton 10 és 16 óra között az összes plüss cukiságot meg tudod nézni élőben is és a kiszemeltet azonnal haza is viheted készletről!

???? Ha pedig nem a fővárosban élsz, vagy inkább online rendelnél, akkor a teljes készletet megtalálod a www.allatosajandekbolt.hu webáruházamban is, ahol már 10.000 Ft feletti rendelésnél ingyen kiszállítunk GLS futárszolgálattal és 1-2 munkanap alatt nálad lehet a kiválasztott állatka! ????

A szívügyem az állatos játékok és a különlegesebb mesehős figurák. Imádom a gyerekeket és az az érzés motivál, amikor meglátom a mosolyt a vásárlóim arcán, miután kézbe veszik az új plüssállatukat. ????

⭐ Saját magam, önerőből építettem fel az üzletet, én szerzem be a plüssállatokat, így garantálom Neked, hogy a legjobb minőséget kapod!

???? Látogasd meg a www.allatosajandekbolt.hu webshopomat, nézz szét a plüssállatok, prémium minőségű bögrék, ágyneműk, kirakók között és lepd meg magadat, vagy a Szerettedet egy különleges cukisággal! ????
Vagy várlak szeretettel a játékboltomban:
Evelin - A cukiság beszállítód

???? Üzletem: Budapest, 6. kerület, Teréz körút 33.
???? Nyitva tartásom: Hétfő - Péntek: 10 - 19, Szombat: 10 - 16
???? Telefonszámom: +36 30 394 4023
Szabó Evelin
Állatos Ajándékbolt ügyvezető
Plüss alpaka
Plüss Stitch
Plüss Scooby-Doo
Plüssállatok és állatos ajándéktárgyak
Plüssállatok bolt Budapest Teréz körút 33.Nézz szét a 360°-os virtuális séta segítségével a játékboltban:
(2020. novemberi felvétel)