Visszajelzések a Vásárlóinktól

⭐⭐⭐⭐⭐ Google értékelés - L. Évi

Hatalmas volt a választék és könnyen kereshető az online felület, pontosak a leìràsok és igazi különlegességeket is lehet találni. Gyors volt a kiszàllítàs és nagyon aranyosak a plüssök, màskor is visszatérek.


⭐⭐⭐⭐⭐ Google értékelés - K. Márta

Széles választék, segítőkész és nagyon kedves üzletvezető. Kiváló minőségű, különleges plüss mesefigurák és élethű, ritka állatok tárháza is ez a bolt.


⭐⭐⭐⭐⭐ Google értékelés - M. Cintia

Nagyon örömömre szolgál hogy azt kaptam ami a honlapon szerepel, nagyon jó minőség. Gyors szállítás, csak pozitívan tudok Önökre gondolni.


⭐⭐⭐⭐⭐ Google értékelés - D. Mónika

Nagyon gyors volt a kiszállítás, jól használható webáruház, egyértelmű minden. Szuper klassz játékok.

Országos kiszállítás

Kiszállítás

- 1 munkanapos
kiszállítás a 12:00-ig leadott rendelésekre

- Szállítás 990 Ft-tól

- 20.000 Ft feletti rendelés esetén INGYEN szállítunk!

A részletekért kattints ide!

TOP termékeink

Kövessen minket a Facebookon!

Országos 1 munkanapos szállítás 990 Ft, de 20.000 Ft felett ingyenes!
Személyes átvét Bp. 10. kerületi irodánknál ingyenes!
Gyereknap: május 26.

Ügyfélszolgálat:
H-V: 9-18
+36303944023

Nyereményjáték játékszabályzat

Nyerj egy prémium minőségű 18 cm-es plüss capybara vízidisznót!

A verseny semmilyen módon nem kapcsolódik a Facebook vállalathoz, sem szervezve, sem támogatva nincs a Facebook vállalat által. Az adatok a versenyben résztvevőkről nincsenek megosztva a Facebook vállalattal, kizárólag a Lilikutyus Kft., amely a www.allatosajandekbolt.hu oldal adminisztrátora szerez erről tudomást a Facebook közösségi hálózatán keresztül. A versenyben résztvevőkről szerzett adatok kizárólag csak a verseny céljaira lesznek felhasználva. A verseny tartalma nem vonatkozik a Facebook vállalatra, kizárólag a szervező vállal felelősséget az egész tartalomért. A versennyel összefüggő adatkezelést a Szervező látja el.

    A ,,Nyerj egy prémium minőségű 18 cm-es plüss capybara vízidisznót!” verseny (továbbiakban ,,verseny”) szervezője:
    Lilikutyus Kft, székhely: 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 103.
A verseny időpontja és megrendezési helye:
    A verseny 2023.05.12. és 2023.05.24. között kerül megrendezésre a www.allatosajandekbolt.hu Facebook közösségi oldalán keresztül (Állatos Ajándékbolt játék- és webáruház). Eredményhirdetés 2023.05.24-én.
    Részvételi feltételek a versenyen:
    A verseny résztvevője legalább 18 éves természetes személy lehet (18 év alatti résztvevők csak a törvényes képviselő beleegyezése által vehetnek részt a versenybe), aki rendelkezik magyar szállítási címmel (továbbiakban ,,versenyző”).
    A versenyző akkor kapcsolódik be a versenybe, ha a verseny időpontján belül az Állatos Ajándékbolt játék- és webáruház Facebook oldal adatlapján lévő nyereményjáték bejegyzéshez kommentbe elküldi a www.allatosajandekbolt.hu weboldalról az általa kiválasztott minimum 1 kedvenc plüssfiguráját, továbbá megjelöli minimum 1 ismerősét, hogy ő is válassza ki a www.allatosajandekbolt.hu webáruházból a kedvenc plüssfiguráját.
    A verseny kiértékelése:
    A verseny részvétel feltételeinek való megfelelő értékelése a Szervező kizárólagos felelőssége minden versenyző esetében. Verseny nyertesét a résztvevők közül random módon a https://socialwinner.besocial.hu/ sorsolja ki az összes teljesített feladatok alapján.
    A nyertesek kiválasztására a nyilvánosság jelenléte nélkül kerül sor. A nyertesek száma korlátozva van 1 főre a Facebook feltételei alapján. A verseny nyereménye egy 18 cm-es prémium minőségű élethű plüss capybara vízidisznó. Az esetleges szállításra a szervező nem számol szállítási díjat.
    A versenyzők kizárása:
    A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja azokat a résztvevőket, amelyeknek a kommentárjai támadó kifejezéseket tartalmaz vagy ellentmondanak a jó erkölcsnek.
    Személyes adatok:
    A versenyzők a versenyben való részvétellel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyes adatok védelméről és egyes törvények módosításáról szóló 2013.évi 122. törvény 11. § -ban (a továbbiakban: személyes adatok védelméről szóló törvény) meghatározottak szerint a verseny teljes ideje alatt, a játék lebonyolítása céljából a versenyző által megadott Facebook profilban használt nevet kezelje.
    Záró rendelkezések:
    A résztvevők tudomásul veszik a feltételeket a jelen szabályzat által. Résztvevőnek nincsen joga megkövetelni a nyeremény díj helyett más alternatívát. Készpénzre nem váltható. Ugyanakkor résztvevő nem köteles elfogadni és átvenni nyereményt.